søndag 7. desember 2008

Julelys og hjerteglede

Onsdag 3. desember var det julelystenning i sentrum, og vi var der. Kamera måtte imidlertid bli lagt igjen hjemme i og med at det nesten ikke hadde batteri. I går tok vi derfor turen inn til sentrum igjen, for nettopp å knipse noen bilder av disse lysene, som kan sies både å være overraskende og noe ganske annet enn den tradisjonelle juledekorasjonen en kan se hjemme.

Først av alt tok vi turen til restauranten "Foculus" og brukte siste kupongen der. Litt vemodig å vite at vi aldri skal spise pizza der mer, eller i hvert fall ikke med det første. Etter det trasket vi oss til Teahouse, hvor vi, tyskeren, Jeanette og jeg fortærte henholdsvis en "Føl-deg-bra-uretete", Bringebær og blåbær-te og en kopp med kaffe med varm sjokolade :P Dette opplevdes som snadder i fra min side, men jeg er noe mer i tvil over hvordan ansiktsuttrykkene til de andre to skal tolkes.

En 2 min. spasertur senere var vi i sentrum.  Her tok vi bilder og filmet langs elven og inne i sentrum. På grunn av den lange opplastningstiden på filmene, kommer det nok ikke så mange av de her.

Ellers, noen bilder fra sentrum:


På vei inn mot sentrum...


Fortsatt på vei inn mot sentrum. Det er plassert mange boder langs elven med juledekorasjoner og tilbehør etc.


Juletreet på Kongresni Trg

En planet og et spindelvev med edderkopp som viste seg å være noe annet. Hva vet vi ikke :)

Noe annet enn hjemme, ja! :D

Og så, filmen av "Kuletingen med hoggtenner", som senere plutselig ble noe annet. Konsentrer dere om det til venstre/midt i bildet :PNæmmen, hva er dette? :D

Sjallabais!